David Lescalier

DEN SEJESTE SUPPEKUR RYKKER!

David Lescalier
DEN SEJESTE SUPPEKUR RYKKER!

Kan det virkelig passe, at en suppekur kan skabe positive forandringer for dit liv og dit helbred?

Give dig mere energi, booste dit immunforsvar, gøre, at du kan sige farvel til de ekstra kilo og måske endda lindre ømme og stive led, hovedpine, allergi, oppustethed og forbedre din fordøjelse? 

Det lyder næsten for godt til at være sandt. 
Men vores svar er et rungende JA! 
Og det er vi overbeviste om, at dit svar også bliver, når først du har prøvet. 

DEN SEJESTE SUPPEKUR er nemlig en kur, der dur! 


Mange har holdninger og meninger om en udrensningskur– færre har egne erfaringer.
— Martin & Zennie

DEN SEJESTE SUPPEKUR spiser du lækre, lune supper, der er lavet af alle typer næringsrige grøntsager i alle regnbuens farver. Supperne indehol.der udelukkende ting, der er godt for dit helbred, din vægt og dit velvære. Supperne vil give dig et boost af koncentreret sundhed, og en suppekur gi.ver samtidig din krop en velfortjent pause fra alt det, du sædvanligvis spiser og drikker, og som kan stjæle din energi og sætte sig på sidebenene eller skabe ballonmave. 
Du vælger selv, hvor lang tid suppekuren skal vare – i 3, 7 eller 14 dage, eller blot en enkelt suppedag eller to om ugen. 


I bogen finder du opskrifter, indkøbslister og dagsplaner for 3, 7 og 14 kurda.ge. Vi har gjort det let, hurtigt og overskueligt at komme i gang. Vi har sam.let alt det, du har brug for at vide om en suppekur for at nå succesfuldt i mål. 


Grøntsager er ikke en dille og går aldrig af mode. Vores mission begyndte med en grøntsagsrevolution for år tilbage. Med vores første bøger . DEN FEDE FASTE, bestsellerne DEN FEDESTE JUICEKUR og FLERE FEDE JUICER. var vores ønske og drøm at sætte gang i en revolution – nemlig at få flere grøntsager ind i det danske køkken. Den drøm gik i opfyldelse. Juicerne kom i den grad på det danske landkort, og nu graver vi et spadestik dybere med supperne, der giver dig flere fibre, ingen madspild, fordi pulpen ikke går tabt, meget mindre sukker, mindre udstyr, og så kommer supperne til at lune dit system i de kolde måneder.


DEN SEJESTE SUPPEKUR kan bruges resten af dit liv. Du kan bruge den som en kur én eller flere gange om året. Eller som inspiration til sunde og lynhurtige supper i hverdagen.

Det er sundt, det er let – og det er svært at finde en undskyldning for ikke bare at komme i gang. 


Rigtig god fornøjelse! 

Mange lune hilsner fra

ZENNIE & MARTIN

Indehavere af Kropsinstituttet.dk og Kropsinstituttet Travel